Djurparken och egentid

Idag har jag och Alice varit på djurparken med Malin och Alva. Är så glad att de har flyttat hit!!! :) Ikväll ska jag och min fina vän Therese ut och äta. Ska bli skönt att få göra något själv faktiskt, ibland behöver man tanka lite energi och att få göra det tillsammans med en av sina finaste vänner är ju perfekt! David och Alice får lite kvalitetstid här hemma, tror de får det mysigt också :)


Fotboll

Är hos mamma och Göran och kollar matchen. Spännande, men va fan, kom igen Sverige! Alice sover gott igenom allt och är helt ovetande om läget.. ;) Men är det verkligen skönt att sova i den ställningen? (se bild)




Härlig känsla!

Jag och Alice har vart ute på en go promenad på lite mer än 7 km, känns så skönt. Nu blir det middag för oss båda :)

Vad gör du nu?


Myser

Just nu myser vi innan det är dags att ge oss av och fira student! Grattis fina Linnea till studenten!!! <3


Bullbak

Ägnat kvällen med att bl.a baka bullar. Finns det nåt bättre än nybakta bullar? Ne, jag tror bannemig inte det! :)

Idag har jag och Alice myst med två av våra favoritpersoner och sen kom bästa mamma hit en stund med, en skön dag helt enkelt! Imorgon ska vi fira Linnea som tar studenten. Det påminner mig om att det är 9 år sen jag själv stod där med studentmössan i handen, jisses 9 år sen??? Ibland undrar man vart tiden tar vägen. Är iallafall nöjd med hur livet blivit för mig.. Skaffat en bra utbildning, en fin sambo, lägenhet, den finaste dottern + alla andra underbara som finns omkring mig. Känner mig stolt över mig själv och vad jag åstadkommit, är precis där jag vill i livet just nu. Känns så skönt ❤


Jobbigt...

Har haft lite av en formsvacka, inget jag känner för att dela med mig av här, men därav denna bloggtorka. Men nu känner jag mig bättre igen så hoppas orka slänga in lite inlägg ;) Vi har iallafall full rulle här hemma med en liten tjej som kryper/ålar och reser sig upp mot allt.
Tur att hon håller mig sysselsatt ❤


Jisses....

....va tiden går fort. Igår reste sig Alice upp två gånger, en gång med endast lite hjälp av mormor mot soffbordet och en gång alldeles själv mot soffan då David bara höll handen lite bakom henne. Inte konstigt att lillan sover kasst om nätterna, händer ju sjukt mycket i hennes utveckling just nu. För ett tag sen sov hon riktigt dåligt och jag misstänkte det var tänder på gång, mycket riktigt, en liten tand i underkäken tittade fram för nån vecka sen. Kanske kan det vara en till på gång? Tandsprickning och utvecklingssprång = sjukt lite sömn för mig ;)

Ikväll kommer min bror Jocke hit och myser med oss. Kul med sällskap <3 Ska fjäska med killarna så jag får se Let's dance-finalen. Vem tror ni vinner?? :)

Puss på er!


RSS 2.0