En liten fråga...

Någon som är duktig på att designa bloggar eller känner någon som är och kanske skulle kunna hjälpa mig?! Är kass på detta själv och fattar inte alls hur man gör. Därav bloggens tråkiga utseende!


Mysdag

Idag har jag och Alice vart i Kinna med min fina mamma. Det var riktigt mysigt, mamma köpte nyårsklänning och skor till sig själv och en fin tunika och ett par strumpbyxor till Alice på Kappahl, det tackar vi för! Jag själv hittade ingenting så får väl gå till stan imorgon och kolla något och ha på mig innan vi ska fika med några kompisar! När vi kom hem lagade vi god lax med kall sås, så gott och lätt att slänga ihop när man inte orkar laga något avancerat! Alice däcka i soffan efter en mysig dag. Min sötplutt var helt utslagen!


Kärlek <3

Nu ligger hela lilla familjen och njuter i soffan, första gången på flera dagar som vi bara kan va! Pappa och dotter leker och skrattar ihop, älskar min fina lilla familj så mycket så jag bli alldeles varm i kroppen. Idag har vi varit i Alingsås och myst, köpte två saker till Alice rum, färgglada kuber med siffrorna 1-10 på som man kan stapla på varandra och en rosa spargris med vita prickar. Ska strax gå och fixa med sakerna och ställa upp dem, har inte velat göra så mycket i hennes rum innan då jag inte vetat hur jag vill ha det, vet jag iof inte helt säkert fortfarande, men nu kör vi ändå! Lägger ut en bild längre fram när jag är nöjd! Så länge kommer en bild på mina älsklingar som leker ihop! Ha en mysig kväll och ta hand om er!


Härliga dagar..

Julen har varit helt underbar, tid till att blogga har inte funnits. Har träffat hela underbara familjen och firat i dagarna 4! ;) Blir så när man har en STOR familj! Dagen innan julafton var vi hos Sten-Åke, det var lika mysigt som alltid när man är där. Julafton spenderades först hos Davids föräldrar och sen hemma hos mamma och Göran. Juldagen var vi hos pappa och Lena, det var så mysigt, var där hela dagen och stannade kvar länge och spelade spel. Idag var vi hos mamma igen och min morbror med familj var där med! Supermysigt att träffa dem då de bor i Stockholm och vi tyvärr inte ses så ofta :( Har iaf haft en jättefin jul och känns konstigt att den är över redan, tiden går på tok för fort. Igår blev min lilla prinsessa 2 månader, vart tog den tiden vägen liksom? Idag skrattade hon högt för första gången, bara en gång med det var ett bubblande underbart skratt, hoppas på att få höra det snart igen. Ne gott folk, nu får det bli sängen, lillan vaknar väl om ett tag och vill ha mat, skönt att ha sovit en stund då. Lägger ut en liten bild från när vi låg på nya mattan och lekte med lite av julklapparn som Alice fått! Sov gott alla fina!

Ps. Bloggar från mobilen så vet inte hur detta blir nu ;) ds.


Dan före dan...

Imorn är det julafton, ska bli så mysigt.. Men vi tjuvstartar firandet redan ikväll hos min bonuspappa Sten-Åke. Han är egentligen min syster Malins pappa, men vi har vuxit upp ihop så han betyder väldigt mycket för mig med. Sedan han och mamma gick isär har vi gjort det till en tradition att fira jul hemma hos honom dagen innan julafton. Han bor utanför stan i ett litet gulligt torp och det är så mysigt att fira där ute tillsammans med honom och mina syskon med respektive. Älskar verkligen julen! Men innan vi åker dit så ska det lunchas och de sista julklapparna ska inhandlas (även en och annan sak till mig själv kanske). Ne nu är det dags att sätta igång här! Njut idag alla mina vänner och stressa inte för mycket!

Dan före dan före dopparedan...

Var längesen ett inlägg nu.. Har haft mycket att pyssla med på senaste så vet inte vart tiden har tagit vägen, besök på Ullared, IKEA, middagar med fina människor, julklappsinköp och fikor är bara några av sakerna vi sysselsatt oss med! Idag är första dagen som jag och Alice kunde sova ut och bara va hemma och mysa, iaf tills vi ska hämta David och bege oss mot Fristad för lite shopping. Måste hitta nåt att ha på mig på julafton och som vanligt så är jag ute i god tid... NOT! Är på jakt efter en vit (eller liknande färg) tunika/klänning, hittar det ingenstans.. Är det någon som vet vart det finns så säg gärna till ;) Tycker det skulle va fint tillsammans med ett par röda strumpbyxor. Får väl se vad jag hittar.. Förresten får ni klara er utan bilder i detta inlägg då jag bloggar från iPaden och det inte funkar alls, ni får hålla er tills jag orkar plocka fram datorn! Nu ska jag njuta lite till i soffan innan jag sätter igång här. Ha en fin dag alla fina!

Ullared...

I say no more... Ja ni fattar, det här kommer bli en toppendag. Åker när min kära vän Therese slutat jobbet. Jiiihooo! Tur vi har köpt en stor bil, för här ska det shoppas!!
Ha en fin dag alla där ute, för det tänker bannemig jag ha iaf :)
Idag är den här lilla plutten 7 veckor gammal ♥
Även ett stort grattis till svärfar/farfar som fyller år idag!

Måndag

Känns som veckorna bara består av måndagar och även en del söndagar, svårt att fatta vart tiden tar vägen. Har iaf haft en mysig helg även om den gick på tok för fort. I fredags när David var på julbord åkte jag, Alice och min bror till morfar där mamma och Göran också va. Vi gjorde paj och myste, är så glad att morfar får uppleva sitt barnbarnsbarn! Sen åkte jag och Jocke hem till oss och slappade och åt pepparkaksdeg ;) På tal om pepparkakor så är jag sugen på att baka det nåndag kanske t.o.m göra en egen deg, det har jag aldrig gjort själv innan så skulle va kul att testa. Får se vad tiden räcker till bara, finns ju en liten buse här hemma som styr en del ;)  Jaja, ett sidospår bara! På lördag var det iaf dags för det årliga julbordet med familjen, precis som förra året var vi på Åsundsholm. Det var jättemysigt och maten var bara såå god! Innan julbordet var det luciatåg och Alice sov sig igenom hela tillställningen, duktig flicka! På julbordet skötte hon sig också bra och skrek bara lite för att de andra gästerna skulle veta att hon var där med. När vi var klara på Åsundsholm åkte vi hem till mamma och Göran och var nog där till efter ett på natten. Vi hade en toppenkväll helt enkelt. Igår var vi bara hemma och gjorde inte så mycket, tvättade och slöade i soffan. Mina hormoner är verkligen upp och ner och ibland så är det riktigt svårt att styra över humöret, så började dagen mindre bra men avslutade den desto bättre med mys i soffan.
Funderat en del om det här kring familjeliv. Mina föräldrar är skilda och har vart sen jag var ca. 4-5 år. När jag var liten önskade jag alltid att de skulle va ihop och att vi skulle va en familj på det viset. Men nu är jag så tacksam att det inte är så, för har fått en massa underbara bonusföräldrar, bonussyskon + respektive (både på mammas och pappas sida) som jag kanske inte skulle ha träffat annars. Ni är underbara allihop ♥ Och att Alice sedan har fått en liten "lillkusin" känns också underbart.. Ska bli kul att se de två godingarna leka ihop och växa upp, och förhoppningsvis kommer det fler barn sen ;)
Lite bilder från helgens bravader...
David, Göran och Emma


Alice och mormor


Gott med mat


Malin och Björn


Jocke


Alice myser i vagnen


Mina älsklingar ♥

Fredagsmys hela dagen

Är något speciellt med fredagar, spelar ingen roll att jag är hemma varje dag nu, fredagar jär ändå den bästa dagen i veckan! :) För då vet jag att jag och Alice får ha David/pappa hemma med oss ♥ Men ikväll ska  han på julbord så min bror ska komma hit och mysa med oss ist och det funkar minst lika bra. Min fina bror som alltid varit en stor trygghet för mig, vi har gått igenom mycket ihop och han finns alltid där när man behöver honom. Lyllo Alice som får en sån toppenmorbror ♥ Verkar som vi kanske tar en sväng till morfar/gammelmorfar ikväll också. Mamma och Göran skulle vara där med och det är så mysigt när vi träffas allihop.
Tror nog det får bli en innedag för oss idag, för vem vill gå ut i detta vädret? Ne, inte vi iallafall och mysa det gillar vi så det gör vi gärna ist! :) Ska nog ut på en liten shoppingtur med mamma imorgon, antar min sambo inte kommer vara piggast i stan så han kan få ligga utslagen på soffan ifred en stund. Dessutom behöver han vila upp sig då vi ska på julbord med Mamma, Göran och familjen på Åsundsholm imorgon kväll. Älskar julbord, vi var där förra året och jag kan verkligen rekommendera Åsundsholm, jättegod mat och en mysig gammaldags miljö.
Alice första möte med morbror, 3 dagar gammal! ♥

Blir galen..

Gaaah, hade skrivit ett inlägg men allt försvann! Blir tokig, orkar inte skriva om allt. Just nu är det iaf lugnt hemma hos oss, Alice sover och jag sitter i soffan med en välbehövlig kopp kaffe, känner mig riktigt trött idag. Ska sitta här ett tag och fundera på vad jag ska köpa när jag åker till Ullared på tisdag! :) Sen ska jag försöka städa lite, är inte speciellt stökigt här just nu men Tomas och Andrea kommer hit för att kolla på Alice ikväll så kul om det ser någorlunda ut då! Konstigt hur energin går upp och ner, vissa dagar skulle man kunna springa ett långt lopp och vissa dagar är det som man sitter fast i soffan. Tur det finns kaffe dessa dagar :) Ha en bra dag alla fina! ♥
Sovande skönhet ♥

Min älskling

Fick en klänning av min kära sambo idag, en helt vanlig svart, men väldigt behövligt då man knappt kommer i sina kläder man hade innan man blev gravid! Så nu slipper jag gå naken på julbordet på lördag! Tack älskling, du är bäst! ♥
Bus på förlossningen några dagar innan Alice kom ut till oss

Onsdag

Finns det något bättre än att vakna av en liten bebis som ligger och snackar i sin säng? När man sedan går och hämtar henne och möts av ett stort leende så är lyckan total. Så började vi vår morgon idag :) Sen låg vi kvar i sängen ett långt tag och pratade om ditten och datten (var kanske mest jag som snacka och Alice kolla på mig som att jag var knäpp emellanåt). Sen somna Alice en stund så jag kunde få gå och duscha, men hon vaknade till under tiden och låg och prata för sig själv, så när jag var klar fick hon följa med upp och leka i babygymmet lite så jag kunde äta lite frukost. Det här med babygym är spännande, det märks att hon blivit lite större nu då hon ligger och tittar storögt på sakerna och fäktar på dem så att det plingar och har sig.
Glad bustjej

Idag kommer älskade lilla mamma hit. Hon slutar tidigt på onsdagar så hon brukar komma hit och mysa med oss. Är så glad att ha en sån fin mamma, man vet att hon alltid finns där och hon ställer alltid upp. Finns nog ingen med ett större hjärta än henne! Alice kunde inte haft någon bättre mormor! ♥ Tror jag ska passa på att baka när hon är här så kan hon gosa med lillan så länge!
Alice myser med mormor

Kvällsmys

Efter att ha handlat och lagat mat så myser jag med de här godingarna i soffan.
De två bästa jag vet <3
Ni är så fina mina älsklingar, älskar er! ♥

Följ min blogg med Bloglovin

Vore skoj om ni ville följa mig! Ska försöka blogga så mycket jag bara kan! :) Tryck på rubriken bara!

Lyckligt lottad

Åh tusan vad jag känner mig lycklig. Just nu har jag allt jag önskar! Underbar sambo, bästa dottern, goa vänner och en helt fantastisk familj. Att bli mamma är det bästa som hänt mig, det slår allt annat med hästlängder!!! Att min dotter sen är den snällaste bebisen man kan tänka sig är bara en bonus, hon är fantastisk i alla lägen, min lilla plutt. Igår somnade hon vid 22 efter många om och men och sov ända till kl. 04 innan hon ville ha mat, sen somna vi om och sov till ca 8, så skönt! Känner mig verkligen bortskämd, hade ställt in mig på jobbiga nätter och att inte få nån sömn alls, men ack så fel jag hade. Är glad så länge det varar och vi får ha det såhär, vi har nog haft 3 jobbiga nätter sen hon kom och de har inte känts så jobbiga när hon sover så bra resten av nätterna.
På tal om min lilla tjej så är hon inte så liten längre. Vi var på BVC igår och hon vägde hela 4600 gram och var 59,5 cm(!) lång! Frågade sköterskan hur långa de brukar va ungefär vid 6 veckors ålder, 55 cm var medellängden ungefär. Haha, undra vad det blir av min dotter, för lång är hon iaf..
En lång goding
Idag tror jag bara vi är hemma och myser, min syster kommer hit och håller oss sällskap. ÄLSKAR att det är snö ute, får lite dåligt samvete att vi är inne i det fina vädret, får se om vi kanske orkar oss ut en sväng. Borde gå och köpa juklappar, har nog inte insett att det snart är jul så har inte köpt en enda julklapp än, ändå känner jag mig inte stressad, SKÖNT!
Ha en bra dag alla där ute!

Snabba ryck!

Bytte från blogspot till blogg.se (hade väl den bloggen i ca 5 min, haha) , har haft en blogg här innan och fattar iaf någorlunda hur man gör här :) Så nu hoppas jag ni följer mig här ist! Får bli ett längre inlägg sen, ska ut i ovädret snart och gå till Knalleland, man är sådär lite lagom sugen på det nu, men vi måste komma ut lite.. Får se om vi kanske tar bilen iaf, inte bestämt mig än! Ha en bra dag alla där ute!
Så liten, kan inte föstå att hon vuxit så mycket sen hon kom ut till oss! Min lilla snutta, du gör mamma så lycklig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0