Egentid

Gick en promenad helt själv när David kom hem, så skönt med lite egentid, har inte blivit mycket av den varan sen jag blev mamma. Självklart njuter jag av att va med min dotter men ibland är det skönt att få vara Johanna och inte bara mamma. En promenad i rask takt och bra musik i öronen är som bomull för själen, hoppas på att det kan bli en vana :)

Har mycket att göra här hemma nu då Alice inte direkt är en stillasittande bebis ;) Min stora bustjej ❤


Min prins

Är så oerhört lycklig att jag har min fina sambo. Tack älskling för att du står ut med mig, vet att jag inte alltid är lätt att handskas med ;) Nu är vi en egen liten familj och vi har fått den absolut finaste bebisen som finns, det gjorde vi bra! Ser fram emot alla roliga saker vi ska göra i livet och bli gammal tillsammans med dig. Älskar dig! <3


Härliga dagar

Har haft en helt underbar helg med massa mys. I fredags var jag och Alice med Malin och Alva på IKEA. Vi hade väldigt mysigt så detta får göras om snart, men då skulle nog en tur till Ullared sitta fint ;) På kvällen när vi kom hem åkte vi tillsammans med Malin, Mats, Alva, Magnus, Renée och Charlie ut till Hofsnäs och grillade. Det r verkligen skönt att va med andra som också har barn, tror att våra små kommer ha mycket kul tillsammans framöver. I lördags var vi ute i Mollaryd (i Görans föräldrars stuga) med mamma, Göran, Malin och Björn. Jocke kunde inte komma så han var saknad. Vi firade morsdag lite i förväg, grillade, pratade, sköt luftgevär och njöt i solen. Igår firade vi morsdag på Hyberg med god mat och massa mys. Vi köpte en liten pool till Alice som vi fyllde med lagom varmt vatten, hon njöt till fullo och blev vansinnig när vi plockade upp henne.. Sötnos <3

Lite bilder från i helgen:


Huslängtan

Längtar otroligt mycket efter ett hus nu och inte blir längtan lättare när vädret är så strålande underbart. Tänk att ha sin egen trädgård och sin egen altan där man kan sitta och äta frukost och njuta dagar som dessa. Jag som alltid har varit en stadstjej längtar ut till lugnet på landet nu. Har alltid sagt att jag vill bo i stan, tänk så man kan ändras med åldern ;)


Sjukstuga igen

Alice har feber och är allmänt hängig med snuva och hosta. Gör ont i hjärtat när hon inte mår bra, önskar det kunde va jag som var dålig istället så hon fick va pigg. Typiskt också att det ska komma nu när det är fint väder ute. Hoppas på att detta går över fort!

Var och fika med fina Lina och Felicia innan idag. Mysigt att träffas och så kul då det bara skiljer 3 dagar på våra tjejer. Fick lite dåligt samvete bara att jag var iväg med Alice men hon var pigg när vi gick och hade ingen febrer, det kom när vi var i stan :( Nu sover hon gott iaf och jag hoppas jag kan få i henne lite gröt när hon vaknar. Får bli inställda planer imorn om hon inte är bättre :( Alice var sjuk förra gången vi skulle träffa tjejerna vi ska träffa imorn och nu är hon sjuk igen, vad är oddsen?


Fullspäckad vecka

Har haft en helt underbar helg och nu väntar en minst lika underbar vecka som är helt fullspäckad med roliga saker, fikor med fina vänner nästan varje dag, mys med mamma och ett besök på IKEA står bl.a på schemat. Sen att vädret ser ut att va på sitt bästa humör gör ju inte saken sämre. Känner mig glad och nöjd med livet ❤

(Bilden är från igår när vi var på Hyberg och Alice prova gungan som farmor och farfar köpt)


Cooling

Min lilla älskling är allt cool med napp och solbrillor! ❤ Hon sover gott i vagnen och jag sitter och njuter i solen på Hyberg och kollar när älsklingen och svärfar sätter nytt tak över altanen. Underbara lördag!


Djurparken

Jag, David och Alice har haft en mysig dag med Malin, Mats och Alva på djurparken! Tack alla fina för en fin dag, vi fortsätter kvällen i samma anda med samma människor ;) mysigt!

Vad ska du göra ikväll?


De bästa

Mina fina älsklingar, ni är mitt allt! ❤


Tidig morgon

Alice tyckte vi skulle vakna tidigt idag så har vart uppe en stund nu. Hon sover dåligt nu igen, undrar när det ska vända 😞 Men hon är iaf go, glad och verkar må bra på dagarna, det är ju det viktigaste.

Idag är det onsdag och ikväll kommer mamma, Göran och Jocke hit på middag. Malin jobbar så hon och Björn får komma nån annandag... Skulle behöva ner på stan en sväng under dagen men får se vad jag orkar och hinner. Mamma kommer nog hit en sväng när hon slutar vid 12 med, kanske får med mig henne då :)

Vad ska ni göra idag?


Planering..

Försöker planera vad jag ska laga för mat i veckan samtidigt som jag har en bebis som rör sig överallt i lägenheten.. Ska ha mamma, Göran och Jocke på middag imogon kväll och det är löst, men sen står det still i hjärnkontoret. Någon som har något recept att dela med sig av? Inte för komplicerat då jag har en bebis att ta hand om med ;) Tack!




Stök...

Hmm, vad har hänt här tro?


Älskade unge

Finns ingen annan som du ❤


Hus

Kom bara på en sak jag måste slänga ut här innan jag lägger mig. Vi har börjat prata mer och mer om husbygge igen här, är det någon som har bra/dåliga erfarenheter av olika husleverantörer? Det är en enda stor djungel det här ju! :)


Fin helg!

Vi har haft en riktigt bra helg med ett riktigt fint bröllop! Grattis Sara och Andreas och all lycka till er! <3 tack igen för en fin dag och kväll.

Alltid när jag är på bröllop så börjar jag drömma om hur mitt eget kommer bli. Hoppas det händer om inte alltför lång tid! :)

Idag har vi varit trötta alla tre i vår lilla familj. Vi låg i sängen till lite efter 12 tror jag, lekte, myste, kolla film och sov om vartannat :) Alice var med farmor och farfar igår och det hade gått jättebra hela dagen och hon var go och glad, men det märktes på henne idag att hon antagligen slappnade av när vi var hemma för hon har varit riktigt trött och relativt stillsam hela dagen. Kändes som hon var lite extra mammig och pappig idag med och höll koll på oss så vi inte försvann, stackarn måste undrat vart vi var igår .. Therese och Koffe kom förbi en stund idag med och hämta saker som de glömt i vår bil och vi drack lite kaffe. Mysigt med lite besök :)

Nu blir det snart sängen här..! Natti på er!


Fredag

Heeej!

Idag blir det bebisteatern på biblioteket med Alva och Malin. Ska bli mysigt och spännande hur en teater för barn upp till 1 år kommer va ;) Är dock trött idag då vi misstänker att det är tänder på gång för Alice del och hon därför sovit väldigt oroligt och varit ledsen flera nätter i rad nu. Men inga tänder syns till än så vi får nog stå ut med detta ett tag till, tycker mest synd om lillan som verkar ha ont :( Hon är iaf glad på dagarna och det är full rulle här hemma. I veckan satte hon sig upp själv från liggande läge för första gången. Har bara hänt en gång än så länge och hon var så söt då hon såg helt chockad ut och verkade undra vad som hände. Hon klarar att komma upp i krypställning nu, men hon har dock inte kommit på hur hon ska ta sig iväg i den ställningen så hon lägger sig ner och ålar iväg ist ;) Men gissar på att det bara tar några dagar tills hon listar ut hur man gör och har tränat upp sina små muskler så hon orkar längre stunder.

Ha en fin dag alla fina, nu är det dags för oss att sätta igång här!


Just nu

Alice beundrar sig själv i spegeln som sitter fast på babygymmet, och vem kan klandra henne? Hon är ju den sötaste i världen ju <3


Busunge

Min lilla goding rör sig numer över hela lägenheten, hon kryper inte än men ålar sig fram. Hon kämpar för att komma upp i krypställning men än så länge har det inte gått, men det är helt klart på gång. Favoritsysslan är att krypa fram och dra i sladdar, dags att barnsäkra här.. ;)


RSS 2.0