Shopping

Vi har haft en riktigt bra dag med min mamma och Alice mormor! Vi promenerade till stan, shoppade (bara till Alice) och fikade! Alice som växer så det knakar behöver massa nya kläder nu när vissa saker börjar bli för små. Dessutom behöver hon extra mycket då hon kräks 511 gånger om dagen och vi inte har någon egen tvättmaskin och det kan va svårt att få tvättid som passar när vi kan. Men det är hon värd, min lilla skatt! <3

Nu ska vi mysa i soffan och ikväll kommer Sveriges mästerkock! Kommer bli en fin kväll :) Ta hand om er!


Skönhetstips

Älskar att få kommentarer på bloggen så kommentera gärna mer än ni gör ;) Tack Malin för den fina kommentaren (är inte riktigt säker på vilken Malin som skrev men blev glad). Kan säga att jag känner mig allt annat än pigg och fräsch! Känns som jag inte hinner ta hand om mig själv sen jag blev mamma. Så nu ber jag er, mina kära bloggläsare, om lite enkla skönhetstips för en trött småbarnsmamma! :)


Vad hände?

Vaknade nu, vad sjutton hände? Har varit en bra natt! Alice vaknade lite innan 2 och ville ha mat första gången sen vid 5 och vid 7. En klar förbättring mot att hon sov max 1,5 timme i sträck. Ändå vakna jag med huvudvärk, har väl fått sova för bra, haha! Ne nu vakna prinsessan med så nu blir det gos här! Idag är det dessutom onsdag och då slutar min mamma tidigt och det är vår obligatorisk mysdag! <3

Såhär gott som Alice när jag vaknade!


Nöjd bebis

Var iväg och inhandlade en gåstol åt Alice, vi hade sån tur så det till och med var extrapris på den, det ni! Hon når inte ner med benen än men är ändå väldigt nöjd att kunna sitta upp och se, för varför skulle man vilja ligga ner? Fick stötta upp med en filt men hon är supernöjd! :) Tiden går nästa lite för fort, mammas bebis!

Förresten är jag väldigt glad nu, hittade min gamla barndomsbästis blogg så nu kan jag följa henne! Sepideh, underbara du, du vet att du alltid kommer va min bästis och jag är så glad att vi fått lite kontakt igen. Tänk så mycket tokigheter vi hittat på tillsammans. Zozito? Haha! Lite internt, men du (Sepideh) fattar nog. Har vart fruktansvärt dålig på att hålla kontakten men vill ändra det nu, är du med??? <3

Ha en fin kväll alla där ute!


Tröttis

Såhär trött blir man efter att ha lyssnat på föreläsning om infektioner och lekt med sina kompisar! Nu kanske jag hinner äta min lunch innan det vaknas och ska lekas igen. Mammas skatt <3


Mammagrupp

Såhär ser vi ut just nu! Laddar för mammagrupp, eller aa föräldragrupp då det är pappor med ibland! :) Det är riktigt mysigt att träffa mammorna och se alla små bebisar ihop. Alice är lite gnällig så undra hur detta ska gå, vi ska ju träffas mitt under den tiden hon brukar sova på förmiddagen och hon lär inte kunna sova när det finns så mycket att titta på :) Men nu börja hon skratta ist, tur hon har en mamma som kan göra så många konstiga roliga ljud, haha! Ne nu måste vi sätta igång här! Puss på er sålänge!






Skit snö!!!

Är så trött på den här snön nu va!! Trilla inte bara en utan två gånger på väg hem från stan på isen som gömde sig under! Resultatet blev ett knä stort som en boll och en massa skam! Nu vill jag ha vår!!! Tur jag hade en söt bebis och titta på hela vägen iaf. En liten tjej som vägrar ligga ner i vagnen så vi varit tvungna att byta till sittvagnen ist. Nu är hon mycket mer nöjd och när hon ska sova är det ju bara att fälla ner henne :) Perfekt!

Vi hade isf en mysig stund med syster/moster i stan med lunch och mys!


Lagligt?

Allvarligt, är det lagligt att va såhär söt??? Nu packar vi in oss i vagnen och promenerar till stan!


Skärpning...

Har varit rent ut sagt skitdålig på att uppdatera bloggen. Sorry! Men lusten att blogga har varit som bortblåst. Men ska ge det ett nytt försök och hoppas nån är intresserad av att läsa vad jag hittar på iaf :) Hörde att de inte gick att kommentera mina inlägg, kom fram till att det är de inläggen från mobilen som inte funkar och detta är just ett sådant, så testa gärna om det går nu! Annars får jag väl bli duktigare på att blogga på datorn, men lat som jag är orkar jag inte lägga in bilderna där, så smidigt när de finns i telefonen ju.

Idag skulle jag och Alice gått till BVC, men de ringde och vår sköterska hade blivit sjuk. Så nu ska vi dit nästa måndag istället och vi får va hemma och mysa lite extra innan vi ska till stan och träffa min syster för en lunch idag. Det är bra att ha en syster som jobbar konstiga tider så man kan träffas lite då och då när alla andra jobbar eller gör nåt annat.

Ne nu ska jag ta upp min lilla sessa som ligger i babygymmet och pussa på henne!!! Ha en fin dag!

(Bilden är från igår när Alice chilla i soffan)


RSS 2.0