Fredag

Äntligen är det fredag, så mysigt när hela lilla familjen får va ihop hela dagarna. Imorgon åker vi med mamma och familjen till Halmstad och hälsar på Emma och Malin! <3 ska bli så mysigt att få va samlade allihop. Vi ska på på hotell och ut och äta julbord, ska bli så skönt med en liten minisemestern :) Ikväll kommer Jocke och sover över här så vi kan åka tidigt imorgon.

På tal om nåt annat, visst är det mysigt med snön ute? Äntligen kan kanske en viss julstämning infinna sig. Ikväll fortsätter vi att grejja lite är hemma så allt är klart på söndag när vi kommer hem och ska tända första ljuset.

Nu blir det knalleland en sväng för oss. Ha en fin kväll alla där ute. Kram på er!


Så perfekt

Hitta ett hus på hemnet som var så otroligt fint och det bara kändes som ett sånt hus som skulle passa oss så bra. Är så trött på att bo i lägenhet nu, känns som väggarna kryper närmre och närmre inpå mig! Vi ska nog kolla på huset iaf så får vi se vad som händer sen. Vi la ner husbygget för ett tag sen och bestämde oss istället för att hålla utkik efter nåt annat, plötsligt händer det?


Dagens lunch

Jag och Alice blev bjudna hem till min syster på pannkakslunch, så gott! Tack fina du! <3


Energitjuvar

Sitter och funderar lite på begreppet energitjuvar. Visst är det störande och jobbigt med människor som bara suger energi ur en? Man blir så trött. Jag väljer nu att vara lycklig och ska försöka att inte låta människor och deras bitterhet ta över mig. Visst har livet upp- och nedgångar men att inte kunna glädjas med andra är ingen positiv egenskap. Säger inte att jag aldrig vart bitter men nu väljer jag att va glad för andra och att sluta lyssna på skitsnack! Vilka är med mig? :)


Härlig söndag

Började dagen med att ta sovmorgon, David gick upp med Alice vid 6 och jag sov iaf till halv 8, låter inte länge men är ev otrolig skillnad då man vaknar senast 6 varje morgon. När vi hade gjort oss i ordning tog vi bilen hem till Renée, Magnus och Charlie. Packade ut vagnen och tog en härlig promenad ner till Åhagas mysiga julmarknad, fikade lite och köpte en god jordgubbsglögg till Davids mormor som vi var bjudna på middag till senare. Fanns hur mycket som helst man hade kunnat köpa så var kanske tur att jag inte får pengar förrän imorgon.
Hos Davids mormor fick vi god mat som vanligt och Alice stod för underhållningen, vårat lilla energiknippe. Nu är vi hemma igen, Davids mamma åkte och tränade efter middagen och Davids pappa hängde med oss hem så länge för att kolla på Alice nya rum. Vi har tänkt i flera månader att vi måste rensa och göra i ordning på riktigt där inne. Nu är det äntligen gjort och vi är supernöjda med resultatet, känns stort, luftigt och mysigt där inne nu 😊 David mamma kommer hit när hon är klar och jag tänkte värma på lite glögg och bjussa på lussebullar. Vad gör du ikväll? :)



Längesen

Fick höra av en kär vän att hon saknar mina inlägg, så för din skull Andrea (och för er andra som bryr er) så ska jag försöka uppdatera bloggen ibland iaf ❤️ Vi har gjort av oss med datorn så blir nog mestadels mobilinlägg dock!

Mycket har hänt sen senast, min lilla tjej är numer en rätt stor tjej med en underbar personlighet och en stark vilja. Finns ingen annan som är som henne och hon är min! Mamma älskar dig Alice! ❤️


RSS 2.0