Min prinsessa..

Ibland är det bara så svårt att förstå att den lilla söta bebisen är min. När hon ligger och sover så måste jag gå dit och titta flera gånger så hon andas och hon är så söt när hon ligger där och småsnarkar. Oron att det ska hända henne något är stor, men antar att det är en del av att vara föräldrar och att det hör till! I början kändes det som att vi hade henne till låns och att någon snart skulle komma och hämta henne. Nu har jag börjat förstå att hon kommer få vara kvar hos oss ;) Detta lilla liv som vi skapat, ska bli spännande att se henne växa upp och få vara en del av hennes liv. Kärleken till sitt/sina barn är nog den största kärleken man kan känna. Kunde inte innan jag fick barn ens föreställa mig hur det skulle kännas, älskar den lilla prinsessan så jag tror jag blir galen, kärleken är större än vad jag någonsin kunde tro. Att bli mamma är helt enkelt den största och bästa upplevelsen i mitt liv!


Fina dagar...

Har en hel hoper av fina dagar bakom mig. Träffat kompisar, myst med familjen och firat födelsedag är bara några av sakerna vi hunnit med. Igår blev jag ett år äldre och det firades med frukost på sängen, kalas och spel spelande. Min första födelsedag som mamma, det ni! :) Hade en riktigt fin dag!

Idag har jag och Alice träffat Maria och Ella. Vi gick några varv runt Ramnasjön och som vanligt har vi mycket att prata om. Är så glad att jag har Maria och är så glad att vi börjat ses mer igen! Sen när Alice blir större kan även barnen ha kul ihop, det ser jag fram emot. Efter promenaden åkte jag och Alice hem och åt, lekte och myste i soffan innan vi gav oss ut igen och hämtade David och åkte och handlade. Imorgon ska vi träffa mamma och på kvällen åka och kolla församlingshemmet där vi ska ha dopfikat. Nu när sista datum gått ut kan vi börja planera mer riktigt då vi vet vilka som svarat och kommer :) väntar bara svar från några som behövde kolla upp lite saker, resten som inte svarat alls får vi väl räkna att de inte kommer då, annars får de höra av sig snarast!!!! :)

Kram på er!

Bilden nedan är från igår morse. Mina fina älsklingar! <3


Dålig uppdatering...

Har vart dålig på att blogga på senaste dagarna. Myser med min lilla familj och bara njuter! I torsdag var vi hos våra fina vänner Rikard, Kicki, Philip och Simon. Vi fick god mat och myste. I fredags åkte vi till svärföräldrarna och gick en härlig promenad, åt mat och spelade spel. Idag var vi och åt lunch på La Copita och nu är vi hemma hos mamma och Göran, har även här fått mat och spelat spel och nu kollar vi på stjärnorna på slottet och Alice ligger och sover på mig i soffan! Livet är bra underbart så ibland räcker tiden helt enkelt inte till att blogga... :)


Tisdagens bravader...

Idag har jag och Alice haft en riktigt bra dag! I förmiddags begav vi oss till Frufällan och min gamla barndomskompis Linda och hennes dotter Ester. Det var toklängsen vi sågs så vi har en del år att ta igen. Blev bjuden på god lunch och god fika och hade det jättemysigt, detta måste göras om snart :) Alice var vaken i stort sett hela tiden när vi var där så det var en ledsen och trött tjej jag fick packa in i bilen när det var dags att åka vidare. Som tur var tog det inte många meter efter att bilen börjat rulla tills hon sov gott. Blev till att åka en extra lång sväng då vi skulle hämta David först en timme senare, hann även med att åka och hämta ut paketet som kommit från polarn och pyret! :) När David var hämtad åkte vi mot frisören där jag skulle färga håret (äntligen). Jag blev supernöjd med den mörkare nyansen på håret, klippte mig gjorde jag dagen innan nyårsafton så blev fint med lite ny färg med. Skönt att rå om sig själv ibland när det känns som man kommer i femte hand för det mesta nuförtiden :) när vi kom hem lagade vi mat och jag bakade bröd. Så gott med hembakat bröd plus att man håller koll på vad det är man stoppar i sig. Det gillar vi! Mamma kommer på frukost här imorn så då får hon provsmaka, jag blev iaf riktigt nöjd! Om intresse finns kan jag lägga upp recept, har det bara inte här just nu. Mycket gott och lättbakat bröd!

Nu ska jag slänga mig i soffan med en kopp te innan det blir sängen. Gonatt på er!


Min måndag..

Jag och Alice började dagen med en härlig promenad, det var riktigt skönt att komma ut och sen ta en dusch och äta frukost när man kom in igen! Det får bli en vana från och med nu. Har haft lite svårt att komma igång efter graviditeten men nu får det bli ändring med det. Har även skrivit matlista för denna veckan och när David slutade jobbet så åkte vi och handlade och sen lagade vi flygande Jacob! Så gott, det är nog en av de bästa maträtterna jag vet. Har även fixat lite inför Alice dop. Ska bli mysigt men känns ändå tråkigt att man inte kan bjuda alla man vill. Vi blev så många med alla vi bjudit så vi bestämde oss för att bara bjuda den närmsta familjen. Önskar att mina/våra kompisar och alla släktingar kunde vara med, men tyvärr kan man inte alltid få som man vill :( Man alla är självklart välkomna att hälsa på oss ändå när man vill!

Bjussar på en liten bild på Alice i den fina overallen som hon fick av sin mormor i julklapp. Den är från Villervalla och jag tycker den är så fin. Lite stor än men skönt när hon har att växa i!

 


Mitt 2011..

Tänkte göra en liten sammanfattning av mitt 2011, tyvärr hittar jag inte så många bilder trots att jag vet att det finns hur många som helst. Får se om sambon hittar dem när han kommer hem. Iaf var 2011 året då mitt liv kom att förändras för alltid. I slutet av februari (eller om det var i början av mars, minnet sviker) visade det sig att vi skulle bli föräldrar. Det var en aningens chockartat i början och hur mycket jag än längtat efter att denna dagen skulle komma så blev jag faktiskt lite rädd. Det var många tankar som for omkring i huvudet men samtidigt var jag såklart överlycklig och spänd av förväntan. Till slut la sig den första chocken och det började sjunka in att vi faktiskt skulle få en bebis i oktober. I mars åkte vi med min familj till Ishotellet i Jukkasjärvi och till Kiruna för att fira min mamma som fyllde 50. Det var ett minne för livet och jag kommer absolut att åka tillbaka dit. Det var ävev när vi var på denna resan som mitt graviditetsillamående började. Jag var då i ca.  10 och jag kräktes varje dag till v.17 ungefär. Var sjukskriven från jobbet i några veckor när det var som värst, men började sedan att jobba trots illamåendet då jag bara kräktes precis när jag gick upp på morgonen och sen mådde bra resten av dagen. Graviditete flöt på och det blev sommar med allt vad det innebär, semester, grillfester, midsommarfirande, myskvällar, utflykter och några härliga dagar i Halmstad. Hösten kom och ett tag på denna började jag jobba 50%, det var riktigt skönt då jag hade ont lite här och där och var väldigt trött. Just nu känns hela graviditeten lite suddig, tyckte tiden gick så långsamt när jag var gravid, men nu när lillan är ute så känns det som allt gick så fort.. Konstig känsla. Iallafall den 25 oktober, efter några kämpiga dagar (men det är en annan historia) kom äntligen vår lilla prinsessa ut till oss, det är det absolut största jag varit med om i mitt liv och utan tvekan det allra bästa händelsen någonsin. Nu njuter vi bara av tillvaron med en ny liten familjemedlem och av att få vara tillsammans. Livet har aldrig varit bättre! ♥
Ishotellet
Det finaste och bästa jag gjort! Alice någon dag gammal på BB.

Årets första dag...

Idag har vi en riktig slappisdag här hemma hos oss. Det är mycket välbehövligt då vi flängt omkring mycket på senaste tiden, skönt att få vila upp sig lite och bara ägna sig åt att inte göra någonting. Vi har beställt pizza och nu rullar polisskolan på tven, Alice sover gott på sin fäll i soffan. Vi har det så bra! ♥ Anledningen till denna trötthet hemma hos oss just nu stavas nyårsfirande! Vi hade en sypermysig nyårsafton igår med fina vänner och trots att jag inte drack en enda  droppe alkohol är jag riktigt seg idag,är inte van att va uppe så länge nuförtiden =) Alice sov sig igenom sitt första tolvslag och skötte sig exemplariskt hela kvällen! Tack alla som var med och gjorde kvällen fantastisk igår! Tyvärr får ni inga bilder nu då jag inte orkat lägga in dem på datorn än, men det kommer så håll ut!Ska försöka göra en sammanfattning av mitt 2011 senare, men lovar inget då vi får se vad tiden räcker till.  Nu hoppas jag bara på att 2012 blir lika bra som 2011 som för övrigt blev det bästa året i mitt liv. Ta hand om varandra där ute och ha en fin kväll allihop!
Liten prickig prinsessa bara några dagar gammal ♥

RSS 2.0