Sol och feber

Idag har det vart en riktigt skön dag här i Olofsbo, vi har till och med fått lite sol på oss, det ni! Tidigare idag var vi på skrea och åt lunch med min familj som varit här, mysigt. Tack alla för idag! <3 Nu har dock den minsta familjemedlemmen feber :( De två framtänderna är nog snart på g och vill kika fram så jag tror att det beror på det. Nu sover hon iaf gott och vi ska äta sill och potatis med mamma och Göran. Ha en fin kväll alla läsare!


Underbart

Vi har det nästan äckligt bra i Olofsbo, visst blåser det och är inte så varmt, men bara att va här och andas havsluft är som bomull för själen. Alice trivs jättebra och röjer runt som vanligt :) Hoppas du har det likabra var du än befinner dig, ha en fin kväll! <3


Just nu.....


Hej och hå

Packat, städat och grejjat hela dagen för imorgon drar vi till Olofsbo!!! Ska bli oerhört skönt att få åka iväg ett tag, håller tummarna för härligt väder och många mysiga dagar/kvällar. Puss på er <3


Knäproblem

Har så ont i mitt högra knä, hela vägen runt liksom.. Vet inte om man borde kolla upp det kanske? Men som vanligt avvaktar jag in i det längsta ;)


Stugan och kalas

Vi har haft en riktigt bra dag. Först var vi ute hos pappa och Lena i stugan. Vi åkte in till Ulricehamn och käka thaibuffé och sen åkte vi tillbaka till stugan och David och pappa åkte ut och fiska och vi tjejer njöt på altanen. Perfekt! Sen åkte vi hem och duscha och gjorde oss i ordning för att åka på 95-årskalas för Davids mormors syster. Det var riktigt mysigt. Undra om man själv får bli så gammal och ändå va så pigg nångång, hoppas det! Alice njöt av all uppmärksamhet som följer med när man är en go liten bebis, var en trött liten tjej vi hade med oss i bilen hem sen.


Envishet

Ligger i våran säng och kollar på Alice som ska sova middag, hon kämpar verkligen emot sömnen och far runt som en vilde i spjälsängen trots att hon är helt slut. Lägger ner henne men hon är uppe igen efter nån sekund. Såhär brukar hon hålla på och sen helt plötsligt somnar hon bara, sötnos! Alice sömn har blivit väldigt mycket bättre nu och hon äter inte på nätterna längre, visst vaknar hon och gnäller men det räcker att gå upp och stoppa in nappen så somnar hon om. Hade föreställt mig att denna processen skulle bli skitjobbigt, men jag måste säga att allt gått väldigt smärtfritt. Tror att det är bäst att ställa sig in på det värsta så blir man positivt överraskad om det går bra :) Nu har lillan somnat här, ska grejja lite innan vi åker hem till några vänner. Ha en fin dag! Puss och kram!


Husplaner

Nu minsann går det framåt med husplanerna här. Idag var en kille från husföretaget och kollade på tomten vi ska stycka av. Han trodde inte det skulle bli några problem alls att få bygglov där och jag hoppas han har rätt. Han fixar allt så vi ansöker om bygglov samtidigt som vi styckar av tomten för att spara in lite tid, kan tydligen ta ett tag för dem att stycka av och då är det bättre att göra det parallellt. Så om allt vill sig väl hoppas vi på att kunna skriva papper på huset osv så de börjar bygga i början på nästa år nångång. Så kul, håll tummarna för att detta ska gå vägen nu! :) Huset vi hittat är ett 1-planshus och ett helt perfekt familjehus. I början hade vi tänkt oss ett 1 1/2- planshus, men efter mycket bollande fram och tillbaka kom vi fram till att ett 1-planshus är det bästa för oss. Detta kommer bli perfekt :)


Äntligen

Att bloggandet har legat nere för min del beror på att blogg.se:s mobilapp inte har fungerat, använder knappt datorn alls nuförtiden så har inte blivit något bloggande pga det. Men nu äntligen hade det kommit en uppdatering och det gick att logga in. Så om det finns nån liten läsare där ute som saknat inlägg så kan jag trösta med att det kommer flera nu, kanske inte varje dag, men det kommer komma betydligt fler än på senaste tiden iaf :) Vi mår iallafall bra och David har semester just nu. Underbart att ha honom hemma <3 Igår kväll var vi hemma hos Andrea och Tompa och blev bjudna på god mat och god efterrätt. Tack fina ni för en fin kväll, och gumman, snart tar vi ett glas vin ihop ;) Håller på att försöka sluta amma och att få Alice att inte äta på nätterna. Sen vi började med välling märker jag att hon sover bättre och att hon inte är hungrig när hon vaknar på natten utan bara vill snutta och då är det lättare att vänja henne av med bröstet. Blir en del gnäll men det har gått över förväntan och sovstunderna har blivit iaf pyttelite längre, så om ett tag har vi förhoppningar om att hon ska sova igenom i stort sett en hel natt. Märker att hon är en gladare tjej när hon sovit längre stunder på natten <3


RSS 2.0