Åh nej!

Vem har beställt snö idag egentligen? Det var ingen rolig syn idag när man kom upp. Det ska ju va vår nu och inte va en massa snö. Fy bubblan! Jag som hade tänkt ta en långpromenad idag, men går knappt med vagnen då den känns lite oberäknelig i snön och jag antagligen ramlar, haha (känns fortfarande i knät sen förra vurpan). Ne vi åker och hämtar syrran istället och åker till stan och köpet present. Så får det bli! :) Ikväll bli det kalas hemma hos mamma, ska bli mysigt att alla är samlade. Synd bara att morfar inte orkar gå upp för trapporna, men var där en sväng igår så vi fick ju träffa han då iaf.

Alice är ett riktigt yrväder nu och ligger inte still en sekund. Lägger man ner henne på rygg så tar det 2 sekunder så ligger hon på magen istället. Hon drar upp benen under kroppen precis som hon försöker krypa iväg, inte riktigt läge för det än tycker jag ;) Ibland hamnar hon långt utanför filten eller gymmet efter en stund. Ligga eller sitta är hur tråkigt som helst, det är att stå upp som gäller, helst hela tiden! Sen en sån vilja hon har och hon är bara ca 4,5 mån, undra hur detta ska bli ;) Hon är iaf oftast en riktigt glad liten tjej och charmar de flesta som kommer i hennes väg. Jag älskar att se den lilla personligheten och hur hon utvecklas, man ser något nytt varje dag <3


Kommentarer
Postat av: Renée

de skulle nog bli 11+ redan i helgen igen och 15+ nästa vecka :)) hon är verkligen dösöt eran lilla docka <3

2012-03-08 @ 11:28:18
Postat av: Therese, mamma till 2 underbara huliganer

Vänta bara Johanna, Hampus började "krypa" (såg ut som säl dyk) vid 5 månader och strax innan 6 månader kröp han... Vissa har inte ro med att vänta ; )

2012-03-08 @ 12:00:09
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0