Igen...

Vi har haft en lika jobbig natt inatt. Alice vakna flera ggr och bara gallskrek och nu på morgonen hade hon 39,3 i temp :( Önskar hon kunde berätta hur hon känner och om det gör ont nånstans. Nu har hon fått Alvedon och vi ligger och myser i sängen. Blir en riktig mysdag här hemma med mina älsklingar.


Kommentarer
Postat av: Sepideh

Meeen sötnos då! Gumman va inte orolig, barn kan ha högre feber än oss vuxna utan att det är någon fara, Cameron hade 40,5 och 1177 sa att vi skulle söka hjälp om tempen når 42, vilket låter otroligt mycket tycker vi vuxna.men oroa dig absolut nte om hon verkar glad o pigg så är det ingen fara, man ska oroa sig då barn är "för" lugna och oaktiva. puss på dig hjärtat!

2012-03-17 @ 12:02:38
URL: http://chicmamascloset.blogg.se/
Postat av: Linda

Sepideh har helt rätt, är hon sitt vanliga jag trots feber och hosta så ska du inte oroa dig. 39-40 grader är faktiskt vanligt, men ändå oroande för en mamma. Se bara till att bygga upp henne med kuddar när hon ska sova eller ligger ner, då fungerar det lättare för luftrören. Stackarn blir nog strax frisk, hon bygger bara sitt immunförsvar, så att det går över snabbare nästa gång ;)

Vi hörs i veckan. Kram!

2012-03-17 @ 16:22:27
Postat av: Therese, mamma till 2 underbara huliganer

Ipren är bäst vid feber. Bästa är att varva typ Ipren/Alvedon..

Hoppas att de ger med sig snart : )

2012-03-17 @ 17:52:22
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0